Povestea Mandarin

Totul s-a nascut dintr-un vis, asa cum apar multe lucruri in viata noastra. Aceasta afacere de familie a inceput acum cativa ani, odata cu renovarea unei vile cu doua apartamente si includerea acestora in circuitul turistic. Ne-a fascinat acest domeniu si urmatorul pas a fost sa construim o cladire de apartamente in imediata apropiere a vilei.

Ne-am pus imaginatia la incercare, cu un singur gand in minte, acela de a crea o oaza de liniste si confort pentru oaspetii nostrii. Proiectul a primit un nume special: Mandarin Premium Apartments!
Simbol traditional al norocului, mandarinele sunt adesea oferite cadou prietenilor si partenerilor de afaceri.

Am continuat cu renovarea unei case familiale si transformarea acesteia intr-o vila calda si mobilata cu bun gust, conceputa pentru sase persoane, punand la dispozitie toate facilitatile de care aveti nevoie, indiferent daca sunteti in vacanta sau in interes de serviciu. Vila Mandarin este situata intr-o zona excelenta, la doar cativa pasi de centrul orasului.

Ne-am inconjurat de oameni care ne impartasesc pasiunea pentru domeniul ospitalitatii si cu experienta vasta pe care echipa noastra o are de oferit, ne mandrim cu standarde impecabile si un management calitativ.

Clientii nostri

Testimoniale