Indiferent de scopul vizitei tale prin Targu Mures, orasul nostru are multe de oferit.

La prima vedere Targu Mures poate fi perceput ca un oras mic, dar cultura si istoria bogata sunt prezente peste tot, imbinand diferite stiluri arhitecturale modelate in timp de influente internationale. Te poti bucura de o plimbare printre zidurile Cetatii Medievale, sa vizitezi Muzeul de Istorie sau sa te bucuri de un picnic relaxant. Pentru a surprinde imagini spectaculoase nu trebuie decat sa continui plimbarea pe culoarul ce inconjoara cetatea asemeni unui brau.

Palatul Culturii, un edificiu Art Nouveau construit intre anii 1911-1913 cu salile sale de expozitie si o sala de concerte, gazduieste si Biblioteca orasului si Filarmonica Targu Mures. Daca esti iubitor de arta nu pierde ocazia de a vizita acest monument arhitectural. Va fi o experienta cu adevarat memorabila.

Gradina Zoologica din Targu Mures este renumita ca fiind cea mai mare si frumoasa din Romania. Amplasata in mijlocul unei paduri, in zona cea mai inalta a orasului, include peste 80 de specii de animale si pasari. Plimbarea in aceasta zona este o adevarata incantare cu sau fara copii.

Vinuri si meniuri speciale pentru gurmanzi

Va putem recomanda o multime de locuri pentru a servi masa, dar prima noastra alegere este Soul Bistro, un restaurant italian veritabil la doar 50m de Apartamentele Mandarin.

Suntem aici pentru a va ajuta sa profitati de timpul petrecut in Targu Mures. Daca doriti o zi relaxanta la SPA, sa mergeti la cumparaturi sau sa inchiriati o masina pentru a explora imprejurimile, nu ezitati sa ne solicitati sfatul.

Locuri recomandate in zona
  • Sighisoara
  • Sovata
  • Praid
  • Campu Cetatii
  • Peppermint Adventure Park